Patriots JerseysRavens Jerseygiant jerseysMinnesota Vikings JerseysNew Orleans Saints Jerseywashington redskins jerseysGreen bay packers jerseysDenver Broncos JerseysPatriots JerseysRavens Jerseygiant jerseysMinnesota Vikings JerseysNew Orleans Saints Jerseywashington redskins jerseysGreen bay packers jerseysDenver Broncos Jerseys

Mr. Bean's teddybeer

Mr. Bean's teddybeer

Teddy is de teddy beer van Mr. Bean, hij is zijn beste vriend. De beer is zeer kwalitatief door de brei structuur. De beer is donker bruin en de ogen zijn zo gemaakt dat u hem leuke knoopogen kan geven. Mr. Bean gaat ermee om alsof de beer leeft. Zo hypnotiseert hij hem om hem in te laten slapen. Ook zet hij hem een bril op, koopt een kerstcadeau voor hem, etc.

Meer details


9,99 € incl. Btw


Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

 

Teddy is de teddy beer van Mr. Bean, hij is zijn beste vriend. De beer is zeer kwalitatief door de brei-structuur. De beer is donker bruin en de ogen zijn zo gemaakt dat u hem leuke knoopogen kan geven. Mr. Bean gaat ermee om alsof de beer leeft. Zo hypnotiseert hij hem om hem in te laten slapen. Ook zet hij hem een bril op, koopt een kerstcadeau voor hem, etc.

Deze schattige beer van Mr Bean is te zien in vele van zijn grappige filmpjes zoals: Mr. Bean in Room 426 / Tee Off, Mr. Bean / Merry Christmas, Mr. Bean / Do-It-Yourself, Mr. Bean / Goodnight, Mr. Bean / Hair by Mr. Bean of London

Zeer baby-vriendelijk, bevat geen losse stukken zoals knoopogen. Ook is hij voorzien van een duidelijk authentiek etiket zodat je zeker weet dat het een échte Mister Bean teddybeer is.

Grootte: +/- 20 cm.

Nog geen opmerkingen

Only registered users can post a new comment.

Winkelmandje  

(empty)

FACEBOOK