Patriots JerseysRavens Jerseygiant jerseysMinnesota Vikings JerseysNew Orleans Saints Jerseywashington redskins jerseysGreen bay packers jerseysDenver Broncos JerseysPatriots JerseysRavens Jerseygiant jerseysMinnesota Vikings JerseysNew Orleans Saints Jerseywashington redskins jerseysGreen bay packers jerseysDenver Broncos Jerseys

Informatie over de levering

Vandaag besteld voor 15u = morgen geleverd!

Na het doorlopen van de bestelprocedure zal je van ons een e-mail ontvangen die bevestigt dat wij je bestelling goed ontvangen hebben. Daarna doen we er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk in te pakken en per Taxipost (prior) te verzenden. We werken hiervoor samen met bpost. Als je bestelt voor 15 uur, dan is normaal gezien je bestelling de volgende dag al op het afleveradres.

De verzendkost wordt automatisch bij de totaalprijs van je bestelling opgeteld. Zo weet je meteen welk bedrag je dient te betalen. Eenvoudig en snel.

Verzendingskosten:

€4,50 voor de hele bestelling.
€0,00 gratis bezorging voor elke bestelling vanaf €75.

Indien bij levering niemand aanwezig is op het opgegeven leveringsadres, laat de koerier het bericht achter dat je contact dient op te nemen met Taxipost voor een tweede aanbieding. Belangrijk: je bestelling wordt in dit geval niet automatisch opnieuw bij je aangeboden, maar wordt 10 kalenderdagen bewaard in het dichtstbijzijnde depot van bpost, tot je contact opneemt. Het volgende is dan mogelijk (zonder meerprijs):

- tweede levering op het initieel opgegeven leveringsadres
- levering op een ander adres van jouw keuze (ouders, buren, kantoor,...) op voorwaarde dat dit adres binnen het bereik van het depot ligt van het initieel opgegeven leveringsadres
- afhalen op een postkantoor in je buurt

Kijk op www.bpost.be voor een postkantoor in je buurt en de respectievelijke openingsuren.

Wens je een factuur te ontvangen? Mail dan even, nadat je order geplaatst is, naar info@babygadgets.be. We mailen je dan een factuur in PDF-bestand. Standaard wordt er dus geen factuur met het pakket meegezonden.

Voor Nederland bedraagt de verzendingskost:

€8,50 voor de gehele bestelling.

Onze partner is ook hier Taxipost.

Let op: babygadgets levert enkel binnen België en Nederland!


HomeHome

Winkelmandje  

(empty)

FACEBOOK